Thermie Skønheds Behandling

De forskellige rynker er udtryk for forskellig problematikker i kroppen. Vandrette rynker er psykiske udfordringer og lodrette rynker er organer, som er i ubalance. Fx vil man ofte se mennesker som spiser meget usundt, have dybere linjer fra kanten af næsen og ned til hagen. Mennesker der ryger eller har astma vil oftere have rynker på det nederste af kinden. Nogle har ligesom et fiskenet i huden, som viser ubalancer på tyktarm og lunger eller der kan være buler/knopper, som du ikke kan presse væk. Buler eller knopper i ansigtet viser ubalancer i kroppen, så disse vil også mindskes som følge af behandlingen.

Thermie skønhed er en behandling, hvor jeg fokuserer på dine problematikker og tilrettelægger en behandling af ansigtet, som styrker hele kroppen. Jeg vil i dialog med dig lave en behandlingsplan, som fokuserer på dine behov og ønsker. Samtidig kan du få vejledning til hvordan du kan understøtte behandlingen med få kostændringer. Fx kan du deltage i C9 kuren, hvor du følger vejledningen for kuren og skylder hele systemet igennem. Med C9 kuren får hele din krop et boost og du får mere energi, samt bliver mere fokuseret og dit stofskifte øges. Når du køber C9 kuren vil jeg følge dig og støtte dit mål i de 9 dage du er på kuren. Resultatet vil også tydeligt kunne ses på din hud.

Thermie skønhed er en behandling af rynker, som også involverer en styrkelse af de organer, der er tilknyttet rynkerne. Derfor kombinerer jeg i denne behandling ansigtsrefleksterapi med Thermie terapi. Ansigtsrefleksterapien styrker musklerne og blodtilstrømningen i ansigtet og afbalancerer organer. Thermie terapien varmer cellerne op og styrker den cellefornyelse, som også er sat i gang med ansigtsrefleksterapien.

Efter ansigtsrefleksterapien og thermie terapi afslutter jeg behandlingen med en opstrammende maske og en afkølende massage med saltkugler, samt en nærende creme til ansigtet.

p

Information

 

  • 60 min. 650 kr.
  • 90 min. 850 kr.