Japansk facelift

Japansk facelift er ansigtsløft uden kirurgi og Botox.
Japansk facelift er den nyeste trend inden for naturlig ansigtsløftning. Metoden er udviklet af Lone Sørensen på hendes institut i Japan. Japansk facelift er en kombination af muskelstimulerende massage, zoneterapi, akupunktur og lymfedrænage.

Behandlingen er en helt unik behandlingsmetode til både kvinder og mænd, som tydeligt mindsker ældningstegn og virker forebyggende på ældning af hud og muskulatur i ansigtet. Japansk facelift reducerer rynker, poser under øjnene, hængende øjenlåg, slap hud, karsprængninger mm.

Udover at Japansk facelift giver dit ansigt et naturligt løft og din hud en dybere glød, så er behandlingen god for hele kroppen. Behandlingen kombinerer en dyb massage i ansigtet, som stimulerer muskler og bindevæv, med 24 akupunkturpunkter i ansigtet, hvorved kroppen også afbalanceres. Huden og musklerne i ansigtet bliver stimuleret, så der sker en øget blodtilstrømning og dermed en øget iltning af huden, som er vigtig i forhold til genopbygningen af huden. Desuden gør lymfedrænagen, at din krop får hjælp til at udskille toxiner, som er urenheder din krop ikke har brug for.

Til Japansk facelift anvender jeg først en afrensende maske, olie under massagen, en opstrammende maske, samt en afsluttende massage med saltkrystaller, som køler huden ned og virker dejligt afslappende.

p

Information

ca. 75 min 650 kr.
10 x 5200 kr.