Bars Kursus

BARS er 32 punkter på hovedet, som når de berøres let, tillader dig at tage imod, slette gamle mønstre, følelser og overbevisninger, der begrænser dig i dit liv.

Det er som at tømme ”skraldespanden”, og trykke på delete knappen.

Bliv klar til at modtage det bedste i dit liv

BARS kan medføre ændringer i alle aspekter af dit liv. Med BARS bliver du mere nærværende i dit liv og nuet. Din fortid bliver ikke projiceret ind i fremtiden på samme måde som hidtil. BARS tillader dig at slippe gamle adfærdsmønstre, overbevisninger og meninger om alverdens ting.

De fleste af os lever livet med at give ud af os selv i alle henseender, og handler ud fra, hvad vi mener omverdenen forventer af os og ud fra de overbevisninger vi har med os gennem livet.

Men vi glemmer os selv – den vi er inderst inde – inde bag overbevisningerne, som jo ”bare” er nogle filtre vi oplever verden igennem og som ikke tjener os på bedste vis.

Vi kan finde os selv igen, vore bevidste JEG og vores essens. Vi kan lære at åbne op for at modtage, og dermed åbne op for de muligheder og FLOW vi ønsker os i livet. Det hjælper BARS dig med, og jo mere bevidst du lever dit liv, des mere åbnes dørene til al healing. Du åbner dig for at modtage det af livet du virkelig ønsker dig fx kærlighed, et godt forhold til din egen krop, rigdom, selvtillid, selvværd, succes, anerkendelse og et sundt helbred.

Det eneste du kan miste er dine begrænsninger. Hvordan bliver det bedre end det?

Kom gerne sammen med dine kollegaer, familie eller venner, så I kan bytte BARS med hinanden i hverdagen.

– Eller inviter dine klienter med. Hvor meget lettere er det at arbejde med folk der er modtagelige for at modtage, og som har sluppet mange af sine begrænsninger. Kurset er genialt til din egen udvikling og til at hjælpe dine nærmeste. Ligeledes hvis du selv arbejde med klienter.

Næste kursus er fredag den 12. juli kl. 9-17

l

Access Bars kursus

Kurset varer 8 timer og næste kursus er fredag den 12. juli

 

 

 

 

 

 

 

Pris: 2250 kr.

Du medbringer selv frokost.